Utvärderingar                    åter ARBETE >>

De arbetssökande personer som under en tremånadersperiod 2009-2011 vägletts av A mindful you, via Empatica AB, på uppdrag av Arbetsförmedlingen, har fått fylla i en anonym enkät. Klienterna var mellan 18 och 63 år och hade vitt skilda yrkesinriktningar, utbildning, erfarenheter, mål och bakgrund. Se nedan** för källa samt förklaring hur enkäten gick till.
.
96,0 % av deltagarna var nöjda eller mycket nöjda med insatsen i sin helhet.
.
96,0 % av deltagarna skulle rekommendera tjänsten till andra personer.
.
I enkätens valfria del fanns plats för övriga synpunkter. Här nedan citerar vi synpunkter som klienter till Louise Shaughnessy har skrivit ned:
.
”Louise var en mycket bra arbetscoach för mig. Hon var tillmötesgående och kunde snabbt sätta sig in i min situation. Louise hjälpte mig verkligen att få det jobb jag har idag. Jag kommer som sagt att rekommendera Louise till andra som är i den situation som jag var i förr. Tack än en gång!”
.
”Jag är mycket nöjd! Positiv! Tycker att coachingen var mycket givande!”
.
”Louise har uppfyllt alla mina förväntningar av det stöd, hjälp och uppmuntran man önskar av en coach. Hon har varit inspirerande och jag upplevde att vi var på samma våglängd och hade lätt att samarbeta och förstå varandra. Jag är mycket nöjd, glad och tacksam för detta och vill bara berömma henne på alla sätt och vis. En mycket kompetent och trevlig person!”
.
”Louise har varit mycket mån om mig och visat stor kunskap i medmänsklighet. Hon har fått mig att öppna ögonen för vilka jobb jag ska söka, och även gett mig smak på att jag kanske ska studera vissa ämnen, vilket jag var helt emot från början. Jag kan starkt rekommendera henne till andra.”
.
”Louise är vänlig, rakt på sak, ger relevanta uppgifter och stöttar. Hon ger nya infallsvinklar, hjälper till att se fler möjligheter. Bra att få chans att få distans till sin situation genom en extern person och personlig och trevlig miljö.”
.
”Det känns som min coach verkligen förstod vad jag behövde!”
.
”Oerhört sympatisk, alltid varit lätt att nå, bra och utvecklande uppgifter som verkligen gjort möjligheten mycket större att få ett arbete.”
.
”En av de bästa sakerna var hjälpen med det skriftliga, så att de rätta sakerna verkligen kom fram mer tydligt, det togs liksom till en helt ny nivå. Fler arbetsgivare hörde av sig och jag fick jobb också.”
.
”Det har varit skönt att få ett externt stöd som engagerar sig och tillför andra synsätt och möjligheter, också t ex stöd vid stress.”
.
”Louise är mycket bra, lyhörd och idérik!! Tack!”
.
”Har bara positivt att säga om den coaching jag fått av Louise Shaughnessy. Hon gav bra coaching i alla delar av mitt jobbsökande. Nöjd med min CV nu, målplan till Af var mycket bra. Jag känner mig också trygg i att gå på anställningsintervju nu efter Louises feedback på mina farhågor inför detta. Jag kände att hon hade ett genuint intresse av att hjälpa mig på bästa sätt.”
.
”Louise har på ett mycket bra sätt hjälpt mig med att öka min motivation att söka jobb. Jag har också fått god hjälp med att skriva CV och är överlag jättenöjd.”
.
”Louise gör ett kanonjobb!”
.
**Källa, samt hur enkäten gick till:
Klienten fick, efter att ha fyllt i enkäten, utan att visa den för någon lägga den i ett kuvert och klistra igen. Detta för att klienten skulle känna sig helt fri att uttrycka sig fritt. Varje kuvert postades sedan direkt till ansvariga på Empaticas kontor, där alla enkäter förvaras.